HaighArchitects
LucyCook-HiRes-IMG-02.jpg

Lucy Cooks, Staveley

New Riverside Cookery School

Lucy’s cooking school combines design, style and inspiration to create an ambiance for every aspiring chef. The challenge was to establish a comfortable user-friendly venue in an industrial shed. The circular reception area with black slate floor, oak woodwork and feature lighting provides a warm welcome.

The cooking school then fills the upper floor, open to the roof, with twenty eight custom designed workstations. The black countertops, glossy cream units and stainless steel appliances compliment the glass and steel handrail of the oak staircase. The Aga is the centrepiece of the demonstration room, equipped with a mobile preparation island, tables and benches and french doors opening onto a riverside deck for drinks and nibbles.

LucyCook-HiRes-IMG-02.jpg